Laatste Nieuws
Start Laatste Nieuws Interesses Fotoalbum Favorieten Sint Michielsgestel Genealogie Zoeken


Geboren

Op zondag 13 februari 2005 is in Sint Michielsgestel geboren:

Jim Antonius Gerardus Fleuren (Jim)

tweede zoon van Ton Fleuren en Annelies van den Broek


 

Website veranderingen

Hieronder treft u een overzicht aan van de meest recente veranderingen aan deze website. Als u onze website al eerder hebt bezocht, en u wilt weten wat er is veranderd, neem dan eerst hier een kijkje.

 • Juni 2005: Het werd tijd voor een grote schoonmaak: er kwamen steeds meer verschillen te zitten tussen de verschillende pagina's, omdat ze niet allemaal meer op hetzelfde moment waren geupdated. Dat is nu allemaal weer rechtgetrokken.
  Van verschillende bezoekers kreeg ik aanvullingen op mijn gegevens, de meeste hiervan zijn in de gegevens (zowel hier als in Geneanet) opgenomen.

   
 • Oktober 2004: De genealogiepagina's zijn vernieuwd met behulp van het programma GensDataPro, en aangevuld met de laatstverworven gegevens. Daardoor is hopelijk ook de gebruiksvriendelijkheid aanzienlijk toegenomen. Ook zijn enkele foto's toegevoegd op de pagina's over Halder en Sint Michielsgestel.

 • Toegevoegd is een vierde tak Van den Heuvel, nl. de nakomelingen van Gerardus van den Heuvel, oorspronkelijk afkomstig uit Udenhout.
   
 • Juli 2003: Inmiddels kon ik ook met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid concluderen, door te kijken naar wederzijdse doopouders, etc., dat Sebastianus en Theodorus van den Heuvel beiden dezelfde Laurentius van den Heuvel als vader hadden, zodat ik die twee takken nu heb samengevoegd op één pagina.
   
 • Maart 2003:  mogelijkheid toegevoegd om Gastenboek te lezen en te tekenen.
   
 • Februari 2003    Aanvullingen op de familie van Oorschot (gegevens van Hendrik van Oorschot) en toevoeging van diverse foto's van Halder en Nieuw Herlaer (foto's van Frans den Otter)
  Aanvulling bij de familie Cooijmans.

 • 1 november 2002    Recente gegevens bijgewerkt met name betreffende de families Van den Heuvel en Van Oorschot.
 • 19 mei 2002   Deze website bestond al een tijdje, maar vanaf nu is hij ondergebracht op mijn eigen domein: www.mvanoorschot.nl
  daarnaast is een aantal veranderingen aangebracht waardoor sommige pagina's nu sneller worden geladen.

Familiereünie Van Oorschot

Op zondag 23 maart 2003 vond de eerste reünie van de familie Van Oorschot plaats, d.w.z. van de nakomelingen van Gerardus van Oorschot en Martina Cooijmans.
Het treffen vond plaats bij café 't Trefpunt, Spurkstraat 20 in Den Dungen.
De organisatie was in handen van Ad van Doorn en José Gijsbers-van Doorn. Complimenten voor de manier waarop alles was geregeld! Het was reuze gezellig om al die gezichten weer eens te zien.

De opkomst was zo bemoedigend, dat we ter plekke hebben besloten om er een regelmatig terugkerende gebeurtenis van te maken. Over 2 jaar zal de volgende reünie plaatsvinden.


Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op zaterdag 11 juni 2005.

© 2001-2005 Mari van Oorschot
U bent natuurlijk van harte welkom als u wilt reageren. Mijn e-mailadres is
mavoors@cs.com